Osallistu

Touhulentis-tapahtumiin pääset mukaan ilmoittautumalla ja ostamalla Touhulentis-passin. Touhulentis-tapahtumat lisätään loppusyksystä 2018 tapahtumakalenteriin, josta ne on helposti löydettävissä.

Kuka järjestää Touhulentis-tapahtuman?

Touhulentis-tapahtuman Suomen lentopalloliitto ry:n jäsenseuroista. Seura on hakenut tapahtumaa syksyllä 2018. Erityisluvalla voimme antaa myös muiden seurojen tai tahojen järjestettäväksi Touhulentis-tapahtuman.

Mitä osallistuja tarvitsee?

Osallistuja tarvitsee voimassa olevan Touhulentis-passin lisäksi sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Niiden lisäksi kannattaa ottaa oma vesipullo. Tapahtumailmoituksen yhteydessä ilmoitetaan myös onko paikan päällä kahvio välipalpojen ostamista varten.

Missä on Touhulentis-tapahtumia?

Kaikki Touhulentis-tapahtumat tullaan lisäämään tapahtumakalenteriin, josta ne löytää helposti.

Tapahtumakalenteriin

Aluepäälliköiden yhteystiedot ja yhteydenottolomake

 

Touhulentis-passi

Touhulentis-passi on pakollinen jokaiselle osallistuvalle lapselle. Passin voi ostaa helposti  www.suomisport.fi:stä. Touhulentispasseja on kaksi erilaista: päiväkohtainen ja kausikohtainen. Päiväkohtainen passi maksaa 12€ ja on voimassa vain yhdessä tapahtumassa. Kausikohtainen passi on voimassa koko kevään 2019 ja maksaa 40€. Touhulentis-passiin on saatavilla myös vakuutus. 

Mikäli passia ei ole ehditty hankkimaan etukäteen, voi sen maksaa vielä tapahtumapäivän aamuna ja tulla näyttämään se passien tarkastuksessa. 

 

 

Monipuolinen ja mukaansatempaava tapahtuma, jossa perheen pienimmätkin pääsevät liikkumaan ja tutustumaan lentikseen!

- Urho 2v. äiti