Tapahtuman sisältö

Touhulentis-tapahtuman sisältö koostuu temppuradasta ja neljästä pelipisteestä. Nettisivuilta materiaalit kohdasta  löytyy valmiiksi tehdyt opastetaulut, jotka kannattaa tulostaa ja kiinnittää salin seinille helpottamaan eri pisteiden löytymistä.

Tapahtuma pilkotaan lyhempiin aikaikkunoihin, jotka esitellään TÄÄLLÄ. Aluksi kerromme kuitenkin toimista, jotka täytyy hoitaa ennen touhuamisen aloittamista.

Touhulentis-passien tarkastus

Liikuntasalin sisäänkäynnin läheisyyteen kannattaa tehdä Touhulentis-passien ja ilmoittautumisten tarkistuspiste.

Tapahtuman ilmoittautumisjärjestelmä on rakennettu niin, ettei ilmoittautumista pääse suorittamaan loppuun, ellei lapsella ole voimassa olevaa Touhulentis -passia tai muuta lentopallolisenssiä. Passi hankitaan www.suomisport.fi -palvelusta, jonne huoltajan on ensin kirjauduttava, ja lisättävä sitten tietoihinsa lapsensa. Tämän jälkeen hänelle ovi hankkia Touhulentis -passin. Suomisportilla on myös erittäin näppärä kännykkä -applikaatio, jonka kautta on varmasti kaikkein helpoin näyttää, että passi on hankittu. Touhulentis -passista voi ottaa esim. kuvakaappauksen ja tallentaa sen lapsen puhelimeen, jos huoltajat eivät tule itse mukaan tapahtumaan. Muussa tapauksessa lapsen passimaksusta on esitettävä kuittikopio.

Passin voi hankkia vielä päivän aluksi. Tätä varten kannattaa tarkistuspisteelle varata läppäri, pädi tai älypuhelin. Helpointa kuitenkin olisi, että vanhemmat suorittavat Touhupassi -hankinnat omalla älylaitteellaan.

 

Aloituspalaveri

Ennen tapahtuman alkua järjestäydytään saliin niin, että kaikki lapset ja aikuisetovat kuulolla. Alkupalaverissa käydään läpi päivän kulkuun ja turvallisuuteen liittyvät seikat,sekä esitellään toimitsijat. Tarkempi listaus aloituspalaverin läpikäytävistä asioista löydät tämän asiakirjan liitteestä:

Aloituspalaverin muistilista